Batman’da Bdp'li Gençler Esrar ve Fuhuşa Karşı Yürüdü

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Batman Gençlik Meclisi üyesi bir grup genç, esrar ve fuhuşa karşı yürüyüş gerçekleştirdi.

Batman’da Bdp'li Gençler Esrar ve Fuhuşa Karşı Yürüdü

'Fuhuş, uyuşturucu, ajanlaştırma ve asimilasyona hayır' sloganıyla yürüyen kalabalık, sık sık slogan atarak kamuoyunu duyarlı olmaya çağırdı. Batman Belediyesi önünden Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüyüş yapan grup, Kürt gençlerinin uyuşturucu, fuhuş gibi kötü illetlerle asimile edilmeye çalışıldığını belirterek, halkın daha fazla duyarlı olması gerektiğini belirtti.

Basın açıklamasının ardından söz alan BDP Batman İl Başkanı Serdar Atalay, Lice olaylarına da değinerek şiddet içermeyen her türlü diyalog ve birleşime açık olduklarını belirtti.

Basın açıklamasına ayrıca BDP Batman Belediye Başkan Adayı Sabri Özdemir ve BDP Parti Meclis üyesi Nezir Gürcan'da katıldı.

Grup, basın açıklamasının ardından olaysız bir şekilde dağıldı

Kaynak: İHA