Gültan Kışanak, Kadın Çalışanlarla Bir Araya Geldi

Diyarbakır BüyükşŸehir Belediyesi BaşŸkanı Gültan KışŸanak, kadın çalışŸanları ve belediyelerin kadın yöneticileriyle bir araya geldi.

Diyarbakır BüyükşŸehir Belediyesi Kadın Politikalar Daire BaşŸkanlığŸı'nın düzenlediğŸi kokteyl ile kadın belediye çalışŸanları, il, ilçe belediye eşŸbaşŸkanları ve belediye kadın meclis üyeleriyle Sümerpark Resepsiyon Salonu'nda bir araya geldi.
Diyarbakır BüyükşŸehir Belediyesi EşŸbaşŸkanı Gültan KışŸanak, 2015'in yılının kadınlar için özgürlük yılı olmasını diledi.
YaklaşŸık 8 aydır birlikte çalışŸtıklarını ifade eden KışŸanak, yaptıkları bazı çalışŸmalar vesilesiyle ve 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla bir kısım kadın çalışŸanla tanışŸma şŸansı yakaladıklarını belirtti.

Bunun dışŸında birçok kadın çalışŸanla tanışŸma ve birebir yüz yüze görüşŸme şŸansı yakalayamadıklarını sözlerine ekleyen KışŸanak, bugünkü organizasyonla birlikte bundan sonra sık sık bir araya geleceklerini söyledi.

Bu kentin sorunlarını ortadan kaldırmak ve kadın çalışŸanların ürettiğŸi projeleri birlikte hayata geçirmek istediklerini aktaran KışŸanak, projeler sonunda başŸarıya kadın çalışŸanlarla birlikte imza atacaklarını belirtti.

KışŸanak, "Yapılan işŸlerin asıl emektarı sizlersiniz. Her biriniz bulunduğŸu birimde önemli görev ve sorumluluklar taşŸıyorsunuz. Diyarbakır BüyükşŸehir Belediyesi'nin başŸarısı hepimizin başŸarısı olacaktır. Belki ben bunu bir parça temsil etme sorumluluğŸuyla karşŸı karşŸıyayım. Ama ben sizleri bu sürecin asıl öznesi ve emektarı olarak görüyorum. Bu sebeple sizlerden tüm çalışŸmalarda duyarlılık bekliyorum" dedi.

KışŸanak, daha sonra kadın çalışŸanlarla bir araya gelerek onların sorunlarını dinledi.
 
Kaynak: AA