Ak Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Nevşehir İl danışma toplantısı yapıldı.

Ak Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver başkanlığında Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılan AK Parti İl Danışma Meclis toplantısına, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Ebubekir Gizligider, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar, İlçe Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.


Divan Kurulu'nun oluşumuyla başlayan Danışma Meclisinin açılış konuşmasını yapan Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, yaklaşan Genel seçimlerle ilgili bilgiler aktardı.

İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ise konuşmasında, teşkilat çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Nevşehir adına önemli konuların görüşüldüğü İl danışma meclisi toplantısında İl Başkanlığı 5. Olağan kongresi ve 2015 Haziran ayında yapılması öngörülen Genel Seçimlerle ile ilgili bilgiler aktaran Tanrıver, İlçe kongreleri sonrası seçilen İlçe Başkanlarına ve yönetimlerine başarılar diledi.

İl Danışma Meclisi Toplantısında daha sonra sunumlara geçildi. Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Derinkuyu İlçe Başkanı Halil Aksüt ve Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürükli’nin sunumlarının ardından toplantı plaket töreni ve soru cevap kısmı ile sona erdi

Kaynak: İHA