'Pembe Aslında Siyahtır” Tiyatro Gösterisi Beğeni Topladı

YOZGAT (İHA) Yozgat’ın Sorgun Kaymakamlığı ile Sorgun Belediye Başkanlığının katkılarıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Pembe aslında siyahtır” adlı tiyatro gösterisi izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü.

'Pembe Aslında Siyahtır” Tiyatro Gösterisi Beğeni Topladı

Sorgun İlyas Arslan Sinema ve Tiyatro Salonunda düzenlenen tiyatro gösterisine Sorgun Kaymakamı Ali Arslantaş, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, daire amirleri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

251 Bin Dev Öğrenci projesi kapsamında, ortaöğretim ve ilköğretim (12 yaş üstü) öğrencilerine uyuşturucunun zararlarının anlatıldığı, “Pembe Aslında Siyahtır” adlı tiyatro oyunu, İstanbul Adım Tiyatrosu ekibi tarafından sergilendi. Tek seans şeklinde oynanan oyunu katılımcılar ilgiyle izledi. Tiyatronun sonunda kısa bir konuşma yapan Adım Tiyatrosu kurucusu ve organizatörü Metin Karaman, “Pembe Aslında Siyahtır” oyununun geçliğe toz pembe olarak sunulan uyuşturucunun çok zararlı olduğunu, bu yüzden çevrelerinden uyuşturucu kullanan yada satan birilerini gördüklerinde polis yada jandarma bildirmeleri gerektiği konusunda öğrencilere tavsiyelerde bulundu.
Kaynak: İHA