Trafik Polisinden Şeker ve Kolonyalı Bayram Kutlaması

Trafik ekipleri, şehirler arası otobüslerdeki yolcular ve otomobil sürücülerine kolonya ve şeker ikram ederek hem bayramlarını kutladı hem de dikkatli olmaları yönünde uyardı.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, otoban gişelerinde ve kente giriş çıkış noktalarında trafik denetimi gerçekleştirdi.
Polis ekipleri, denetim sırasında durdurdukları otobüslerdeki kişilere şeker ve kolonya ikram ederek bayramlarını kutladı ve trafik kurallarının anlatıldığı broşür dağıttı.

Edirne Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürü Murat Uçar, gazetecilere yaptığı açıklamada, bayram trafiğindeki yoğunluk nedeniyle memleketlerine tatile giden ve tatilden gelen vatandaşların araçlarını dikkatli şekilde kullanması gerektiğini söyledi.

Şehirler arası otobüslerle yolculuk yapan vatandaşları da unutmadıklarını belirten Uçar, sürücülerin bayram yolculuklarında hız kurallarına uymaları, emniyet kemeri takmaları ve trafik işaretlerine dikkat etmeleri gerektiğini dile getirdi.
Bayram dolayısıyla Almanya'dan Ankara'ya yolculuk yaptığını belirten Abbas Salar, polisin şeker ve kolonya ikram ederek bayram kutlaması yapmasının ince ve düşünceli bir davranış olduğunu ifade etti.

Trafik polisinin bayram uygulamasının kendilerini mutlu ettiğini belirten Salar, "Uygulamada kurallara uymamız isteniyor. Biz de daha dikkatli olacağız inşallah" diye konuştu.

Edirne'den İstanbul'da şehirler arası otobüste yolculuk yapan Hakan Kaçın ise polisin vatandaşların güvenliğini düşünerek uyarıda bulunduğunu anlattı. Kaçın, polisin şeker ve kolonyalı bayram kutlaması yapmasının hoşgörülü bir davranış olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA