Başkan Çelik, Kurban Bayramı’nı Kutladı

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutladı.

Başkan Çelik, Kurban Bayramı’nı Kutladı
Başkan Çelik, bayramın dostluk, sevgi, acı ve hüznü paylaşarak, birliği pekiştirmesini ve kardeşliğin hissedilmesine vesile olmasını diledi.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Kurban Bayramı nedeni ile bir mesaj yayımladı. Başkan Çelik mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Dünyanın dört bir yanının kaynayan kazana döndüğü bu günlerde, milletçe coşkuyla kutladığımız yeni bir bayram daha yaşıyoruz. Atalarımızın çok büyük zorluklarla bizlere emanet ettiği bu güzel vatanda, 77 milyonuyla huzur içinde bizi bu bayrama kavuşturan Allah’a hamdolsun. Dünyada olup bitenlere bakarak; bizi birbirimize bağlayan, sevinçlerimizi, acılarımızı paylaştığımız bayramların, dinimizin, vatanımızın, devletimizin ve birbirimizin kıymetini bilelim. Farklılıkları çatışma konusu yapmadan, büyük bir hoşgörüyle daha çok çalışarak mevcut sıkıntıları aşabiliriz. Çocuklarımıza daha güzel bir vatan emanet edebiliriz. Bayramda yapacağımız ziyaretlerde, sevgi ve muhabbeti yaygınlaştıralım, acıları, yoksulluğu ve yalnızlığı paylaşalım. Şehit ve gazilerimizi ve yakınlarını unutmayalım. Bu duygu ve düşüncelerle sevgili hemşehrilerimin, aziz milletimin ve cümle Müslümanların Kurban Bayramı’nı tebrik eder; en kalbi selam ve sevgilerimi sunarım.”
Kaynak: İHA