Aa Muhabirlerinden Kırklareli Valisi Civelek'e Ziyaret

Valiler Kararnamesi ile Yalova Valiliği'nden Kırklareli Valiliğine atanan Esengül Civelek, Anadolu Ajansı (AA) Kırklareli Bürosu muhabirlerini makamında kabul etti.

Vali Civelek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AA'nın haberlerini yakından takip ettiğini söyledi.

AA'nın son yıllarda önemli adımlar atarak dünyaya açıldığını ifade eden Civelek, kamuoyunun doğru ve tarafsız bilgi almasını sağladığını vurguladı.
Kırklareli'nde görev yapacak olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Civelek, kentte görev yapan ve hizmet eden tüm valilere teşekkür etti.
Vatandaş odaklı, etkin, kaliteli, hızlı, verimli kamu hizmeti sunulması için tüm kurumlarla işbirliği içerisinde bulunacaklarını anlatan Civelek, şöyle konuştu:
"Beni bu göreve layık gören başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız ile bakanlarımıza şükranlarımı sunarım. Cumhuriyet tarihinin ikinci kadın valisi olmanın onuru ve gururunu yaşıyorum. Bunun da sorumluluğu ve bilincindeyim. İlimizde karar alma mekanizmalarında yönetici pozisyonunda mesai arkadaşım olan kadın yöneticilerin varlığından da memnuniyet duyuyorum."
Daha sonra AA muhabirlerinden Özgün Tiran, Vali Civelek'e AA Kırklareli Bürosu ve kurum çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Kaynak: AA