Kumluca’da Çok Katlı Otopark Törenle Açıldı

Antalya’nın Kumluca ilçesinde belediye tarafından yapılan çok katlı otopark, törenle açıldı.

Kumluca’da Çok Katlı Otopark Törenle Açıldı

Kumluca Çok Katlı Otopark için düzenlenen törene Ak Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, İl Kültür Müdürü İbrahim Acar, İLBANK Bölge Müdürü Yakup Koç, Ak Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer, Çevre Belde Belediye Başkanları, daire amirleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Kumluca Belediyesi Mehteran Takımı gösterisi ile başlayan törende konuşan Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, “Günümüzde en büyük sorunlardan biri trafik ve otopark. Bizde bu nedenle katlı otoparkımızı yaptık. Dört katlı otoparkımızda yaklaşık 250 aracı barındıracağız. Böylece otopark sorununu çözmüş olacağız” dedi.

Ak Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, “Böyle bir otopark il merkezimizde bir tane var. Kumluca trafik ve otopark sorununu çözmekte il merkezimizden daha ileride görünüyor” diye konuştu.

Samani konuşmasında Devlet Hastanesi’ne 50 yataklı ek bir binanın yapılacağı müjdesini de verdi. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, yeni açılacak olan Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi için hazırladığı dosyayı Samani’ye verdi.

Konuşmaların ardından otopark Kumluca Müftüsü Abdulmuttalip Peşe tarafından yapılan dua ile açıldı.
Kaynak: İHA