Hilvan Emniyet Müdürlüğüne Yeni Hizmet Aracı

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde Kaymakamlığın desteğiyle İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne alınan hizmet aracı törenle teslim edildi.

Hilvan Emniyet Müdürlüğüne Yeni Hizmet Aracı

Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer’in girişimleri sonucu Hilvan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne kazandırılan hizmet aracı bugün gerçekleştirilen törenle teslim edildi. Aracı, İlçe Emniyet Müdürü Necmettin Yüksel teslim aldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne, yeni bir araç kazandırdıkları için mutluluklarını ifade eden Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer, Emniyet ve Asayiş Hizmetlerinde İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün gayretleri ve başarılı çalışmalarıyla ilçede huzur ve güvenliğin sağlanmaya devam ettiğini söyledi.

Örnek olması açısından Kaymakamlık olarak geçen yıl İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bir araç kazandırdıklarını hatırlatan Kaymakam Sezer, bu yılda bir aracı daha hizmete kazandırdıklarını söyledi.

Sezer, “İlçemizde en önemli amacımız huzur ve güvenliğin ve asayişin teminidir. Emniyet müdürlüğüne kazandırdığımız bu araçlar, asayişin, huzurun ve güvenin temininde çok önem taşıyor. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Kaynak: İHA