Boluspor'da Başkanlığa Savaş Abak Seçildi

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'un olağanüstü kongresinde başkanlığa Savaş Abak seçildi.

Kulübün Karaçayır Mahallesi'nde bulunan tesislerinde düzenlenen kongrede, seçime tek listeyle giren 37 yaşındaki işadamı Abak, kırmızı-beyazlı kulübün yeni başkanı oldu.
Abak, yaptığı konuşmada, Boluspor'un, Bolu'nun en önemli değerlerinden biri olduğunu ve bu durumun herkes tarafından kabul gördüğünü belirtti.

Bu değeri muhafaza etmenin ve daha yükseklere çıkartmanın Bolu'da yaşayan herkesin görevi olduğuna işaret eden Abak, "Boluspor yönetiminde kısa bir süre görev aldım. İşler her zaman istenildiği gibi gitmiyor. Bazı olumsuzlukların ortaya çıkması, söylentileri, umutsuzlukları, çözümsüzlükleri ve karamsarlıkları beraberinde getiriyor. Oysaki her olumsuzluğun çözümünü yönetmek akıllı insanların görevidir. Büyük düşünerek, birlik ve beraberlik içerisinde çözülemeyecek zorluk, aşılamayacak zorluk olmamalıdır" diye konuştu.

Kongreye, Bolu Valisi İbrahim Özçimen, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, eski kulüp başkanları, daire müdürleri ve kulübün üyeleri katıldı.

Kaynak: AA