Levent Bektaş Cezaevi'nden Tahliye Edildi

Poyrazköy davası kapsamında serbest bırakılan emekli binbaşı Levent Bektaş, cezaevinden tahliye edildi.

Ailesi ve yakınları tarafından karşılanan Bektaş, “Kapının bu tarafında olmak şuanda pek bir şey ifade etmiyor. Çünkü vatan evlatları orada yatıyor. Son bir tanesi çıkana kadar sevinmeyelim, oynamayalım” dedi.


Poyrazköy’de ele geçirilen mühimmat davasındaki 5 tutuklu sanık tahliye edildi. Tahliye kararı ile birlikte davada tutuklu sanık kalmadı. Kararın ardından tutuklular yapılan işlemlerinin ardından tahliye edilmeye başlandı. Bu isimler arasında yer alan ve Silivri Cezaevi tutuklu bulunan emekli binbaşı Levent Bektaş, cezaevinden gece saatlerinde tahliye edildi. Bektaş, cezaevi çıkışında başta ailesi ve yakınları olmak üzere sevenleri tarafından sevinçle karşılandı.

Tahliyesinin ardından kısa bir açıklama yapan Levent Bektaş, “Allah hepinizden razı olsun. 5 yıl sonra bugünleri gördük. Yalnız şunu söylemek istiyorum. Kapının bu tarafından olmak şuanda pek bir şey ifade etmiyor. Çünkü vatan evlatları orada yatıyorlar. Son bir tanesi çıkana kadar sevinmeyelim, oynamayalım” dedi.

Cezaevinde geçirdiği günlerin telafisi için ailesiyle zaman geçirmek için gayret sarf edeceğini ifade eden Bektaş, “Benim duygularım şudur; şuan ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Ancak bundan sonra kaybettiğim zamanı ailemle geçirmek için elimden gelen gayreti sarf edeceğim” diye konuştu.

Bektaş, yaptığı açıklamasının ardından ailesi ve yakınlarıyla cezaevinden ayrıldı.
Kaynak: İHA