2 Yaşlı Kadını Hastanelik Etti, 1 Saat Kaçabildi

Alanya ilçesine bağlı Mahmutlar beldesinde, kendisini "su satıcısı" olarak tanıtıp, hırsızlık amacıyla girdiği evlerde, yaşlı bir bayanı omuzundan bıçaklayan, diğer bir bayanıda bıçakla tehdit eden zanlı, olaydan 1 saat sonra, devriye görevi yapan jandarma ekipleri tarafından, suç aleti bıçakla birlikte yakalandı.

2 Yaşlı Kadını Hastanelik Etti, 1 Saat Kaçabildi

Mahmutlar beldesi Cumhuriyet Mahallesi Barış Caddesi'nde bulunan apartman dairesine giden ve "su satıcısı" olduğunu belirten 1 kişi, evde bulunan 85 yaşındaki Hanım Yayla'yı darp etti. Evdeki para ve ziynet eşyalarını alarak kaçan zanlı, daha sonra aynı mahalledeki bir başka eve girerek, 78 yaşındaki Şerif Memiş'i omzundan bıçakla yaraladı. Zanlı, para ve ziynet eşyalarını aldıktan sonra evden ayrıldı.

Komşularının ihbarı üzerine, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Yayla ve Memiş'i Alanya Devlet Hastanesine kaldırdı. Jandarma ekipleri de zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

Bölgedeki güvenlik kameraları görüntülerinden, zanlının eşgalini belirleyen Jandarma ekipleri, devriye görevi yaparken kendilerini görüp ATM kulübesine saklanan şahsı tespit etti. Alınan eşgalden yola çıkan jandarma ekipleri, Barbaros Caddesi'ndeki ATM kulübesinde gizlenen K.C'yi suç aleti bıçakla birlikte (27) gözaltına aldı. Mahmutlar Jandarma Karakol Komutanlığında ifadesi alınan zanlı K.C., yoğun güvenlik önlemleri altında Alanya Adliyesi Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığına çıkartıldı.
Kaynak: İHA