Diyanet Sen’de Yönetim Değişikliği

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Diyanet-Sen İlçe temsilciliğinde temayül yoklaması sonucu yönetim değişikliğine gidildi.

Diyanet Sen’de Yönetim Değişikliği

Çaycuma’da bir Restaurantta sabah kahvaltısı ile başlayan program, Pehlivanlar mahallesi İmam Hatibi Kurtuluş Akbaş’ın okuduğu Kur’an-ı Kerim’le açıldı. Mevcut ilçe Başkanı Hüseyin Kurubaş selamlama konuşması yaparak 5 yıllık dönem içinde kendilerine destek olan herkese teşekkür etti. Kurubaş, yeni arkadaşlara imkan tanımak amacıyla böyle bir karar aldıklarını belirterek, yeni seçilecek arkadaşlarla birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Zonguldak Şube Başkanı Halil İbrahim Kulaç da yaptığı konuşmada Memur-Sen’in önemine değindi. Memur-Sen ve Diyanet-Sen sayesinde pek çok özgürlüklerin önünü açtıklarını belirten Şube Başkanı Kulaç, Diyanet camiasına yönelik olarak, Diyanet-Sen sayesinde pek çok kazanım elde edildiğini de sözlerine ekledi. Kulaç, bugüne kadar yaptıkları hizmetten dolayı Hüseyin Kurubaş ve ekibine teşekkür etti. Daha sonra yapılan temayül yoklaması seçim sonucunda oy birliği ile Kenan Tunç Diyanet-Sen Çaycuma İlçe temsilciliğine seçildi. Kenan Tunç, temayül sonucunda söz aldı. Tunç, Başkan Kurubaş ve ekibinin yanı sıra bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı eski ve yeni yönetim kurulları olmak üzere Diyanet-Sen’in güçlenmesi için emeği geçen herkese teşekkür etti. Herkesi kucaklayan yeni bir yönetim anlayışı benimseyeceklerini belirten Kenan Tunç, yeni yönetimin hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak sözlerini tamamladı. Diyanet-Sen Çaycuma İlçe Temsilciliği yeni yönetim kurulu Yönetim Kurulu; Kenan Tunç, Kadir Güney, Hasan Kılınç, İş yeri Temsilcileri olarak’da Zekeriya Kamit, Satılmış Cıvak’dan oluştu.
Kaynak: İHA