Erzurum Barosu’nda Stajını Tamamlayan Dumlu ve Karbuga, Yemin Ederek Cübbe Giydi

Erzurum Barosu’nda yapılan Avukatlık Ruhsat töreninde stajlarını tamamlayan Avukat Pınar Dumlu, Emrah Karbuğa, yemin ederek, Avukatlık Ruhsatını Baro Başkanı Faruk Terzioğlu’nun elinden aldı.

Erzurum Barosu’nda Stajını Tamamlayan Dumlu ve Karbuga, Yemin Ederek Cübbe Giydi

BAŞKAN TERZİOĞLU,”MESLEĞİN ONUR VE ETİĞİNİ UNUTMAMALIYIZ’
Baro Başkanı Avukat Farfuk Terzioğlıu, avukatlık mesleğinin, hukuk devletinin somutlaşmasında çok önemli bir yeri olduğunu söyledi.

Avukatlar olmadan adil yargılanmanın, adaletin gerçekleşemeyeceğini ifade eden Baro Başkanı Terzioğlu, avukatların hukuk kurallarının tam olarak uygulanmasını sağladıklarını ve bu amaçla hukuki bilgi ve tecrübelerini adalet hizmetine ve kişilerin yararlanmasına tahsis ettiklerini kaydetti.

Erzurum Barosu Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu yemin töreninde İstanbul Maltepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun Emrah Karbuğa ile Erzincan Hukuk Fakültesi mezunu Pınar Dumlu’ya diploması ve avukatlık çantasını Baro Başkanı Avukat Faruk Terzioğlu tarafından verildi.

Başkan Terzioğlu, “Pınar Dumlu, Emrah Karbuğa’ya onurlu meslek hayatında başarı diliyorum. Bu mesleği yaparken meslek onurunu ve meslek etiğini unutmamalıyız. Mesleğe yeni başlayan Avukat Pınar Dumlu, Avukat Emrah Karbuğa, meslektaşalrımıza başarılar dilerim’ dedi.

Mesleğe başlamanın onurunu ve mutluluğunu yaşayan Avukat Pınar Dumlu, Avukat Emrah Karbuğa, heyecanını ailesi ve meslektaşları ile birlikte paylaştı.
Kaynak: İHA