Mhp İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer Açıklaması

MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer, AK Parti ve CHP Büyükşehir adaylarına yüklenerek “İzmir’i yönetmek isteyen iki adayın da mızrakları çuvala sığmıyor” dedi.

Mhp İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer Açıklaması

MHP Bornova İlçe Teşkilatı’nın Pınarbaşı’nda düzenlediği toplantıda konuşan MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer, “Elhamdülillah samimi Müslümanlarız, takiye yapmıyoruz. İzmirliyiz, burada doğduk burada doyduk, burada hizmet ediyoruz takiye yapmıyoruz. Bunların siyasete alet edilmesine ve kendine pay çıkarmak için kullanılması son derece komik. İki aday bu noktada çok komik duruma düşüyor” dedi.

"ÇEKİRDEKTEN BELEDİYECİYİZ"
Belediyecilik tecrübesinden bahseden Taşer, “Ben çekirdekten yetişen bir belediyeciyim, Sayın Özfatura bana bu konuda çok şey öğretti. Onun döneminde edindiğim tecrübe, İzmir’den sonra Ankara ve Denizli ve Çankırı’da da yaptıklarımızla hizmete dönüştü. İzmir’i karış karış bilirim, alt yapısını, üst yapısını, kavşak noktalarını, sinyalizasyon şebekesini ve dahi insanımızı çok iyi tanırım. Sayın Yıldırım ve Sayın Kocaoğlu bu konuda yeterli bilgi ve tecrübeye sahip değiller” diye konuştu.

“AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Yıldırım bize bir gönderme yapmış, yerel meseleleri tartışalım diye, hay hay” diyen Taşer, şunları söyledi:
“Siz hiç çuvalınıza ve mızrağınızın boyuna baktınız mı Sayın Yıldırım? Ya Sayın Aziz Kocaoğlu’na ne demeliyiz, insanımıza galiz hakaretlerde bulunan belediye başkanımıza bu üslup hiç yakışıyor mu? Ne demek ‘yalaka’? Biz asil bir şehir ve asil insanlarız, hem Efeyiz, hem Yavuz; hem hem efendiyiz hem Yunus. İzmir’i yönetmek isteyen iki adayın da mızrakları artık çuvala sığmıyor. Bornova Ağaçlı Yol vakası dururken İzmirlilerden oy isteyen Sayın Yıldırım ve hemşehrilerimize ‘yalaka’ deme cüretini gösteren Sayın Kocaoğlu’nun takiye yaptığı İzmirliler tarafından biliniyor.”
Toplantının sonunda farklı partilerden 100 Pınarbaşılı, partilerinden istifa ederek MHP’ye katıldı.

MHP İl Başkanı Necat Karataş ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer katılımcılara rozet taktı.
Kaynak: İHA