Başkan Böcek’e Cumhuriyet Kadınlarından Teşekkür

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhuriyet Kadınları Derneği Başkanı Nilüfer Deveci ve yeni yönetimini makamında ağırladı.

Başkan Böcek’e Cumhuriyet Kadınlarından Teşekkür

Geçtiğimiz aylarda yapılan 7. Olağan Genel Kurulu ile göreve seçilen Nilüfer Deveci, Başkan Böcek’i makamında ziyaret etti. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhuriyet Kadınları Derneği Antalya Şubesi Başkanı Nilüfer Deveci ve yeni yönetimine başarılar diledi.

Bir çok sosyal ve kültürel projeyi hayata geçirdiklerini dile getiren Başkan Böcek, son olarak hizmete açtıkları Konyaaltı Belediyesi Sosyal Hizmetler Merkezi (KOSHİM) ile Antalya’ya örnek olduklarını kaydetti.

Başkan Muhittin Böcek, aile danışmanlığı, engelli danışmanlığı, diyabetik danışmanlığı, gıda ve giyim bankası, kişisel bakım ve ev hizmetleri, kadın emek pazarı gibi daha birçok sosyal hizmeti vatandaşlara tek bir merkezden ulaştırabildiklerini bildirdi.

“Bir ulus için bağımsızlık ve özgürlük gerçek bir hazinedir” diyen Nilüfer Deveci ise, sosyal belediyeciliğin tüm gereklerini yerine getirdiğini ifade ettiği Başkan Böcek’e hizmetleri nedeniyle teşekkür etti.
Kaynak: İHA