Yalova'da 'Geziyorum, Görüyorum, Paylaşıyorum' Projesi

Yalova Belediyesi tarafından "Geziyorum, Görüyorum, Paylaşıyorum" projesi kapsamında düzenlenen şehir gezisinde, katılımcılara belediyenin hayata geçirdiği projeler anlatıldı.

Geziye katılan vatandaşlara 13 mahallede yürütülen çalışmalar anlatılarak Kent Müzesi, Kağıt Müzesi, Tonami Meydanı çevresinde yapılan düzenlemeler, Balaban Deresi ıslahı ve çevre düzenlemesi, alternatif çevre yolu projesi, Balkan Evi, Gaziosmanpaşa Meydanı, Çamlık Park, Radar Park, Yürüyen Köşk gibi projeler anlatıldı.
Belediye Başkanı Yakup Koçal, günde iki etap uygulanan projeyle amaçlarının, halkın Yalova'yı tanıması ve hizmetlerimizi yerinde görmesi olduğunu belirterek, "Yaptığımız tespitlere ve bizlere ulaşan bilgiye göre herkes kendi mahallesini ve sahil gibi ortak buluşma noktalarını tanıyor. Turlara katılan halkımız, hem yaptığımız hizmetleri yerinde görüyor hem de Yalova'nın her bölgesini tanıma imkanı buluyor" diye konuştu.

Şehir turuna katılanlar, birçok çalışmayı tüm detaylarıyla yerinde görerek bilgi sahibi olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, Yalova'nın birçok noktasını bu sayede tanıma fırsatı bulduklarını söyledi.


Kaynak: AA