Kırklareli Belediye Başkanı Çağlayan, Mahalle Muhtarları İle Bir Araya Geldi

Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, mahalle muhtarları ile bir araya gelerek 2013 yılı çalışmalarını ve 2014 yılı yatırım programını değerlendirdi.

Kırklareli Belediye Başkanı Çağlayan, Mahalle Muhtarları İle Bir Araya Geldi

2013 yılı çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Çağlayan, 2014 programlarını muhtarlar ile paylaştı. Kırklareli Belediye Başkanlığı 2014 yılı çalışma programlarının oluşturulmasında mahalle muhtarlarının taleplerinin önemli olduğunu ve programı bu talepler doğrultusunda birlikte geliştireceklerini söyledi.

Başkan Çağlayan, “Mahallelerimizin hizmet önceliklerinin belirlenmesinde muhtarlarımızın ilettiği konular çalışma programımızın daha verimli yürütülmesini sağlamaktadır. Kırklareli’mizin her mahallesi, her sokağı halkımızın huzur ve güven içerisinde yaşanabilir ve modern bir çehreye bürünerek, yol ve kaldırımları ile yeşil alan ve sosyal donatılarıyla bir bütün olarak projelendiriliyor. Halkımızın beklentilerini de dikkate alarak, belediyemizin diğer kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde yaptığı planlı çalışmaları ile hizmetlerimize devam ediyoruz.”dedi.

Mahalle muhtarlar ise istek ve sıkıntılarını dile getirdikten sonra Başkan Çağlayan’a teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA