Kaçak 14. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

ATV'nin büyük beğeni toplayan yeni dönem dizisi Kaçak 14 Ocak Salı akşamı 14. bölümüyle ekranlara geliyor. İşte Kaçak 14. Bölüm fragmanı ve özeti...

Kaçak 14. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Kaçak 14. bölüm özeti:

İsmet Ali Topçuoğlu eşini kaybetmenin acısını yaşarken Merve ve Burak da annelerini kaybetmenin acısıyla yıkılırlar. Serhat, cenazenin ardından annesinin mezarının başında yalnız kalan Merve'nin yanına gider.

Comba, ortağı Rusyalı ile tartışır ve bu tartışma onun dönüşü olmayan hazin sonunu hazırlar... Ertan'ın İsmet Ali Topçuoğlu'nun adamını öldürmesinin ardından Topçuoğlu ve Fatih, Ertan'ı öldürmek için plan yaparlar fakat işler umdukları gibi gitmez.

Rusyalı kendine yeni ortak olarak Ertan'ı belirler. Şahingöz; Serhat, Nazmi ve Dadaylı'ya Rusyalı hakkında bilgiler verir. İpuçlarını izleyerek Rusyalı'ya ulaşmaya çalışan üçlü yine ölüme çok yakındır.

Kaçak Dizisinin konusu:
Kaçak, yeraltı dünyasının en acımasız adamının oğlunu öldüren ve bu yüzden de kimliğini değiştirerek Anadolu'da ücra bir kasabada kahvecilik yapmaya başlayan eski bir polisin hikâyesini anlatıyor.

Gürkan Uygun, Berk Hakman, Mustafa Avkıran, Begüm Birgören, Özlem Yılmaz, İnanç Konukçu, Hasan Küçükçetin, Selda Özer başrollerini paylaşıyor.