Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu'nun Açıklaması

SAKARYA - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kentin Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yapılan araştırmaya göre en temiz havaya sahip iller arasında yer aldığını söyledi.

Toçoğlu, şehir genelinde faaliyet gösteren seyahat, turizm ve konaklama işletme sahipleri ve temsilcilerinden oluşan heyetle bir araya geldi.

Orman Park'ta düzenlenen istişare toplantısında konuşan Toçoğlu, Sakarya'nın her alanda sürekli olarak gelişim gösterdiğini anlattı.

"Hamdolsun, şehrimizde her alanda önemli gelişmeler yaşanıyor" diyen Toçoğlu, şunları söyledi:

"Türkiye'nin en temiz suyunu içiyoruz. Şehrimiz, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre en temiz havaya sahip iller arasında yer alıyor. Kültür ve sanat alanında da önemli yatırımları bir bir hayata geçiriyoruz. Ofis Sanat Merkezi'ni şehrimize kazandırdık. Sakarya Sanat Galerisi, vatandaşımızın hizmetinde. Yakında Klasik Müzik Konser Salonumuzun da açılışını gerçekleştireceğiz.

Şehir genelinde sağlanan birlik ve beraberlik ortamı sayesinde, Sakarya'mız gelişim göstermeye devam edecek. Turizm konusunda çeşitli çalışmalara destek verdik. Bundan sonra da, sizlerden gelen talepler doğrultusunda, şehrimizin tanıtımına katkı sağlayacak her çalışmaya destek olmaya devam edeceğiz."

Sakarya Turizm Platformu Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Mahmutoğulları da kentin Şehir Tanıtım Ofisi'nin açılması gerektiğini, bunun için taleplerini Toçoğlu'na ilettiklerini dile getirdi.

Kaynak: AA