Belediye Başkanı Çetinkaya, Ortaköy ve Sarıcasu Köylerinde İncelemede Bulundu

Ortaköy ve Sarıcasu köylerinde incelemelerde bulunan Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Ortaköy köyünde hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılan caminin Kurban Bayramı'nda hizmete gireceğini, Baysı Deresi'nde ise temizlik çalışmaları başlattıklarını bildirdi.

Çetinkaya, Sarıcasu köyünde muhtar Mustafa Tüfekçi ve köylülerle bir araya geldi. Köyün içinden geçen Baysı Deresi'ndeki çalışmaları inceleyen Çetinkaya, temizlik çalışmalarının kış gelmeden bitirileceğini söyledi.

Ortaköy köyünde hayırsever vatandaşlar tarafından yapılan Hacı Dudu-Yusuf Duran Camisi'nin inşaatını da gezen Çetinkaya, cami çevresinin belediye ekipleri tarafından düzenleneceğini kaydetti.

Çetinkaya, "Ortaköy köyünde hayırsever vatandaşlarımız tarafından yaptırılan Hacı Dudu-Yusuf Duran camisinin inşaatı tamamlandı. Cami çevresinde yaklaşık bin metrekare parke taşı döşeme işini belediye ekiplerimiz yapacak. Bu çalışmalar inşallah Kurban Bayramı'na kadar tamamlanacak ve cami köylülerin hizmetine girecek" dedi.

Kaynak: AA