Egs & Birlik Çocuk Yuvası Mezuniyet Şöleni

Edirne Giyim Sanayi (EGS)& Birlik Konfeksiyon işyeri bünyesinde bulunan ve çalışanların çocuklarına yönelik olarak faaliyet gösteren çocuk yuvası, EGS sosyal tesislerinde düzenlenen tören ile yeni dönem mezunlarını verdi.

Egs & Birlik Çocuk Yuvası Mezuniyet Şöleni
Miniklerin mezuniyet töreni ile ilgili konuşan EGS & Birlik Genel Müdürü Mümtaz Erman, EGS & Birlik ailesi olarak, yıllardan bu yana fabrika bünyesindeki çocuk yuvası ile çalışanların çocuklarına yönelik olarak hizmet verdiğini belirtti

Erman, böyle bir hizmetin Avrupa’da bile çok nadir görüldüğünü ifade ederek, “Bu konuda Alman müşterilerimizde sıklıkla beğenilerini ve kendi ülkelerinde bile bu tip uygulamaların nadir görüldüğünü vurgulamaktadırlar. Kreşimizde 1-6 yaş grubu çocuklarımıza yönelik olarak, bakım hizmetinin yanı sıra çeşitli eğitim faaliyetleri de vermekteyiz. Bu dönem de 12 minik yavrumuzu kreşimizden uğurladık. Hazırladıkları program çok güzeldi ve zaman zaman da bizlere duygusal anlar yaşattılar. Ülkemizin aydınlık geleceği olan miniklerimizin hepsine bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

EGS & Birlik Çocuk Yuvası bünyesinde öğrenim gören ve ilköğretim çağına gelmiş olan 12 minik öğrencinin mezuniyet heyecanı görülmeye değerdi. Sosyal tesiste düzenlenen törende, minikler öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları birbirinden güzel gösterileri kendilerini izlemeye gelen velilerine ve fabrika yöneticilerine sundular.

Törenin sonunda kep giyen miniklere mezuniyet belgeleri ve EGS & Birlik ailesi tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Tören bitiminde çocukların 10. Yıl marşı eşliğinde sergiledikleri gösteri büyük alkış aldı.
Kaynak: İHA