Manavgat İrmağı Kıyısında Görev Yapacak Özel Güvenlik Ekibi Tanıtıldı

Manavgat Belediyesine bağlı 20 kişilik güvenlik ekibi, yöre halkı ve turistlerin ırmak kıyısında güvenli şekilde dolaşmalarını sağlayacak.

Manavgat Belediyesi Çay Bahçesinde düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ırmak kıyısında yaptıkları düzenlemenin ardından 24 saat görev yapacak bir güvenlik birimi oluşturduklarını söyledi.

50 kişilik güvenlik ekininin 20'sinin sürekli ırmak kıyısında kalacağını belirten Sözen, "Irmak kıyısında görev yapacak 20 kişilik ekibimizden 10'u ginger adı verilen araçla devriye gezerek halkın canını ve malını koruyacak" dedi.

Sözen, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Manavgat Irmağı kıyısında yaptığımız düzenlemelerden halkımızın daha güvenli yararlanması için profesyonel güvenlikçilerimizi devreye soktuk. Bu personelimiz ırmak kıyısındaki turunu yürüyerek 1,5 saatte tamamlıyordu. Bu zaman da sıkıntılar oluyordu. Arkadaşlarımızın hareketini artırabilmek adına gingerler alındı. Şu anda 10 ile 12 dakika arasında turu tamamlıyorlar. Bu da daha verimli olmalarını sağladı. Bu hizmeti sabaha kadar sürdürüyorlar."

Güvenlik ekibinin devreye girmesiyle yaşanan olumsuzlukların ortadan kalktığını vurgulayan Başkan Sözen, herkesin gönül rahatlığı ile ırmak kıyısında gezecebileceğini söyledi.

Kaynak: AA