Saadet Partisi Van İl Başkanlığı Yönetimi Vgc’yi Ziyaret Etti

Saadet Partisi (SP) Genel İdare Kurul (GİK) üyesi Fettullah Erbaş, beraberinde il teşkilatı ile birlikte Vangölü Gazeteciler Cemiyeti’ni (VGC) ziyaret etti.

Saadet Partisi Van İl Başkanlığı Yönetimi Vgc’yi Ziyaret Etti
VGC Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Sevinç, yönetim kurulu üyeleri Selahattin Akdaş ve Sıdık Güler tarafından karşılanan SP heyeti, VGC'nin yeni idari binasının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Geçmişte Van'da tek siyaset yapan parti konumunda bulunduklarına değinen SP GİK üyesi Fettullah Erbaş,"Burada ne Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) ne Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) vardı. Şimdi ise geldiğimizde Ak Parti ve BDP bizi bölüyorsunuz, adaylığınızı bıkamayın diyorlar. Oysa biz emanet verdiğimiz oyları geri istiyoruz. Geçmişte biz burada belediyecilikte yaptık. Vekillikte yaptık, hizmette ettik. Tüm ilçelerde 2014 yılında yapılacak yerel seçimler için aday tespit çalışmalarımız devam ediyor. Bu seçimi huzur, barış, kardeşlik ve halkımızın oylarını sandıkta rahat bir şekilde kullanmasını diliyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren VGC Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Sevinç ise, seçim startı veren Saadet Partisi'ne başarı dileklerinde bulundu.

Ziyarete Saadet Partisi GİK Üyesi Abdulvahap Ekinci, İl Başkanı Özay İlhan, Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ayaz,İl Başkan Yardımcısı Ali Demir ve Saadet Partisi İpekyolu İlçe Başkanı İdris Aksona hazır bulundu.

Daha sonra cemiyet idari binasını gezen heyet hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra ayrıldı.
Kaynak: İHA