Demokratikleşme paketi hazır

AK Parti dün yaptığı toplantı ile üzerinde uzun süredir çalıştığı, özellikle çözüm süreci açısından büyük önem verilen demokratikleşme paketini tamamladı

Demokratikleşme paketi hazır
Erdoğan paketi özel bir basın toplantısı ile önümüzdeki günlerde açıklayacak. Erdoğan paketle ilgili çalışmaların ilk etabını tamamladıklarını belirterek, “Şu anda görevlendirmeleri yapmak suretiyle arkadaşlarımız redaksiyonlarını yapacaklar ve ay sonuna kadar ben de sadece demokratikleşme paketine yönelik bir basın toplantısıyla bunu açıklayacağım” dedi.

Erdoğan başkanlığında dün Ak Parti Genel Merkezi 'nde yapılan Demokratikleşme Paketi Değerlendirme Toplantısı yaklaşık 3 saat sürdü. Erdoğan, paket toplantısı sonrası biraraya geldiği Pakistan Başbakanı Navaz Şerif ile yaptığı ortak basın toplantısında demokratikleşme paketinin içeriği ile ne zaman açıklanacağının sorularak “Özellikle bazı kesimlerde, anadilde eğitim yönelik de beklentiler var bu karşılanacak mı?” denmesi üzerine çalışmanın ilk etabının tamamlandığını söyledi.

Şu anda görevlendirmelerin yapıldığını belirten Erdoğan, “Arkadaşlarımız redaksiyonlarını yapacaklar ve ay sonuna kadar ben de sadece demokratikleşme paketine yönelik bir basın toplantısıyla bunu basına açıklayacağım” dedi.
Ana dilde eğitim sorusunun tekrarlanması üzerine Erdoğan, “hepsi onun içinde göreceksiniz” cevabı verdi.