Aydın Ticaret Borsası, Ahmet Gümüş’ü Ağırladı

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, yerel seçimlere hazırlanan Ahmet Gümüş’ü ağırladı.

Aydın Ticaret Borsası, Ahmet Gümüş’ü Ağırladı
Aydın’ı hep birlikte yöneteceğiz vizyonu doğrultusunda bu ziyareti gerçekleştirdiğini dile getiren CHP Efeler Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Gümüş “Ticaret odasında, muhtarlar toplantısında Aydın için, bir karar vereceğimiz zaman, masanın sağında sivil toplum örgütleri olacak, solumda muhtarlar olacak demiştim. Bu şehri Ticaret Odası, Ticaret Borsası, Sanayi Odası ve Esnaf Odası ve sivil toplum örgütleri temsilcileri ile hep beraber yöneteceğiz. Bu olmazsa olmazlarımdan bir tanesidir. Bu amaçla bu gün meclisimizde doğal üye olarak görmek istediğim ikinci paydaşımıza önemli bir ziyaret gerçekleştiriyorum” dedi.

Önceki dönem Ticaret Odası Başkanvekili olarak görev yaparken Ticaret Borsası, sanayi odası ile işbirliği içinde Aydın’ı büyütme mücadelesi verdiklerini de dile getiren Gümüş Adnan Bosnalı döneminde yapılan hizmetlerle Ticaret Borsasının prestij olarak bir basamak daha yükseldiğini belirtti.

Ticaret Borsası Başkanı Adnan Bosnalı ve yönetiminin Aydınlılardan Çıldır Havaalanı'nı uçuşlara açma mücadelesinde çok takdir gördüğünü de belirten Gümüş “Sayın Bosnalı ve ekibi Çıldır Havaalanı'nın uçuşlara açılması noktasında çok tarihi bir mücadele verdi. Bana göre bu mücadelenin ilk etabı çok başarı ile geçildi. Sayın Bosnalı ve ekibi Aydın ihracatının arttırılmasının önündeki engellerin kaldırılması yolunda da laboratuvarların geliştirilmesi gibi çok güzel hizmetler yaptı. Şimdi de soğuk hava depolarının kurulması yönünde çalışıyorlar. Kendilerini tebrik ediyorum” diye konuştu.

Gümüş’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bosnalı da, “Camiamızda görev yapmış bir arkadaşımızın Aydın’ı yönetmeye talip olması öncelikle bizleri mutlu etmiştir.Yerel yönetimlerle Sivil Toplum örgütlerimizin Aydın menfaatleri noktasında yan yana çalışmasından en büyük kazancı Aydın kentimiz sağlayacaktır” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA