Şehitkamil Belediyesi’nden Öğretmenlere Sıcak Karşılama

Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep’e atanan yeni öğretmenler için otogara açtığı stantla sıcak bir karşılama ortamı hazırladı.

Şehitkamil Belediyesi’nden Öğretmenlere Sıcak Karşılama
Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Şehitkamil Belediyesi’nin yapmış olduğu duyarlı davranıştan dolayı teşekkürlerini iletti.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Gaziantep’e atanan bin 407 öğretmen adayı kente gelmeye başladı.

Şehitkamil Belediyesi, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, kente gelen öğretmenler için örnek bir davranış sergileyerek, Gaziantep Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne stant açtı. Otobüsten inen öğretmenler stantta gelerek, burada kendilerine çay, kahve, kola, meyve suyu ve kurabiye, pasta ve kek ikramında bulunuldu. Yeni öğretmen adayları, burada kısa süreliğine de olsa yol yorgunluğunu atma fırsatı buldu. Öğretmenler daha sonra, hizmet aracıyla görev yapacakları ilçe Milli Eğitim Müdürlüklerine götürüldü.

BİZE KARŞI YAPILAN BU HİZMETLERİ BAŞKA HİÇ BİR YERDE GÖRMEDİK VE DUYMADIK
Böyle bir uygulamayı ilk defa Gaziantep’te gördüklerini ifade eden bir öğretmen, “Manisa ve Adana’dan geliyoruz. Gaziantep’i korku ve endişe içinde gelmiştik. Burada ne yapacağımızı düşündüğümüz sırada, otobüsten indikten sonra, Milli Eğitim Müdürlüğü’nden arkadaşlar, bizi alarak, kurulan standa götürdüler. Burada bizlere çay, kahve, meyve suyu, kola, kek, pasta ve kurabiye ikramında bulundular. Bir nebze de olsa hem yorgunluğumuz gitti hem de endişelerimiz geçti. Burada ikram edilen yiyecek ve içeceklerden sonra servis aracıyla bağlı olduğumuz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne götürüleceğiz. Bize karşı yapılan bu hizmetleri de başka hiç bir yerde görmedik ve duymadık. Gaziantep hakikaten hem insanlarıyla hem de misafirperverliğiyle güzel bir şehir. Buraya atandığımız için kendimizi şanslı ve mutlu görüyoruz. Özellikle başta Şehitkamil Belediyesi, Şehitkamil İlçe Milli Müdürlüğü ve Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bu duyarlı davranışından dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANIMIZ RIDVAN FADILOĞLU’NUN BU DAYIRLILIĞI BİZLERİ FAZLASIYLA GURURLANDIRDI
Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı ise kente atanan öğretmenler için böyle bir organizasyon düzenlediklerini ifade ederek, “Kentimize atanan öğretmenler için Şehitkamil Belediyemiz, Şehitkâmil ve Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, sıcak bir karşılama ortamı hazırladık. Özellikle Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nun bu duyarlılığı bizleri fazlasıyla gururlandırdı. Kentimize gelen öğretmen adaylarımıza yorgunluk ve streslerini atmak için stant açtık. Öğretmenlerimize küçük çaplı ikramlarda bulunduk. Daha sonra servis araçlarımız ile öğretmenlerimizi bağlı bulundukları Milli Eğitim Müdürlüğü’ne götürüyoruz. Burada yapılan işlemlerinin ardından da okullarına götürürsek, bekletmeden görevlerine başlatıyoruz. Ben kentimize gelen yeni öğretmen adaylarımıza hayatlarında başarılar diliyorum. Bize yardımcı olan ve bu hizmeti sağlayan başta Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu olmak üzere tüm Belediye çalışanlarına da teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulhalim Ünverdi de Gaziantep’e bin 407 öğretmenin atandığını kaydederek, kente atanan öğretmenleri tebrik ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi.
Kaynak: İHA