Berkin Elvan'ın üzerinden patlayıcı çıkmış!

Gezi Parkı müdahalesi sırasında polisin attığı gaz kapsülüyle yaralandığı iddia edilen Berkin Elvan hakkında şok bir tutanak ortaya çıktı.

Berkin Elvan'ın üzerinden patlayıcı çıkmış!
Bir süre önce Gezi Parkı ve Taksim Meydanı'na polisin müdahalesinden sonra başlayan eylemlerde 16 yaşında bir gencin başından ağır yaralandığı belirtilmişti. Berkin Elvan isimli gencin polisin yakın mesafeden attığı gaz kapsülüyle başından yaralandığı ve kafatasında kırıklar olduğu öne sürülmüştü.

'ELVAN'IN ÜZERİNDEN PATLAYICI ÇIKTI'

Elvan'ın hastanedeki tedavisi devam ederken şok bir tutanak ortaya çıktı. Sosyal paylaşım sitelerinde elden ele doşalan tutanağa göre Berkin Elvan'ın hastaneye kabülü sırasında üstünden patlayıcı madde çıktığı tespit edildi. 16:06:2013 tarihli tutanakta 'Sabah 07:46'da kafa travması ile müracaat eden hastanın üzerinden bir paket patlayıcı madde çıkmıştır' denildi. Yine aynı tutanağa göre elde edilen patlayıcının polise teslim edildiği kaydedildi.

İŞTE O ŞOK TUTANAK

Berkin Elvan'ın üzerinden patlayıcı çıkmış!

ELVAN PROVOKATÖRLERİN OYUNUNA MI GELDİ?

Ortaya çıkan bu tutanak sonrası Elvan'ın Gezi provokatöleri tarafından kullanıldığı yorumlarını gündeme getirirken provokatörlere tepki yağdı.