Kırşehir Türk Ocağı Başkanı Süleyman Doğan, Zafer Bayramı Mesajı Yayınladı

Kırşehir Türk Ocağı Başkanı Süleyman Doğan 30 Agustos Zafer Bayramı mesajı yayınladı.

Kırşehir Türk Ocağı Başkanı Süleyman Doğan, Zafer Bayramı Mesajı Yayınladı
Doğan, “ Milletleri yaşatan ve yükseltenler, milletlere yol gösterenler, zafer kapılarını açanlar, tarihe şan verenler, insanlığın kaderine hükmedenler, medeniyet ufuklarına ışık tutanlar kahramanlardır.30 Ağustos 1922 tarihinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, Türk milletine reva görülen esareti reddederek, tarihimizin şanlı zaferlerine yenisini eklemişler ve Türk milletinin gücünü sınamaya çalışanlara tarihi bir ders vermişlerdir. Mazisi yiğitlik ve başarılarla, karakteri şeref ve şanla dolup taşan necip milletimizin anılmaya ve kutlanmaya değer sayısız gün ve aylarının yanında bu ay; kahramanlıkların efsaneleştiği, Türk milletini tarih yapan zaferlerin kazanıldığı bir zaman dilimine işaret eder.

Elde ettiği hiçbir başarıya lütuf ve bağışlama yoluyla ulaşmamış olan Türk milleti, imrenilecek kararlılık ve sarsılmaz azimle; bağımsızlığına musallat olan mihrakları, her daim tarihin karanlığına geri dönmemek üzere göndermiştir. Bu zaferle ortaya çıkan sonuçtan bugün de birliğimize, dirliğimize, varlığımıza yönelik emeller besleyenlerin ibret ve ders alması gereken mesajlar vardır.

Şimdi millet olarak önümüzde kazanmamız gereken daha başka zaferler vardır. Kazanmamız gereken yeni Malazgirt ve yeni 30 Ağustos Zaferleri şekil değiştirmiştir. Birlik-beraberlik içerisinde gerçekleştireceğimiz hedefler ve geleceğe zafer olarak bırakacağımız atılımlar bizleri beklemektedir” dedi.

Kaynak: İHA