Kur’an Kursunu Başarıyla Tamamlayan Gençlere Tablet Bilgisayar Hediye Edildi

Malatya’da Kur’an-ı Kerim kursunu başarıyla tamamlayan ve Allah’ın 99 ismini ezbere okuyan gençlere tablet bilgisayar hediye edildi.

Kur’an Kursunu Başarıyla Tamamlayan Gençlere Tablet Bilgisayar Hediye Edildi
Yeşiltepe Mahallesi’ndeki Meydan Camii’nde verilen Kur’an-ı Kerim kursunu başarıyla tamamlayan gençlere tablet bilgisayar hediye edilirken, konuşan Diyanet-Sen Malatya Şubesi Başkanı Refik Metin, “Kur’an eğitimi ve diğer ilimler süreklilik ister. Burada öğrendiklerinizle kalmayın. Burada öğrendiklerinizi devam ettirmenizi istiyoruz”dedi.

Meydan Camii Din Görevlisi Nihat Elpeze, çocuk ve gençlere 2 ay Kur’an öğretimiyle ahlak bilgisi verdiklerini belirterek, “Allah’ın 99 ismini ezbere okuyan 15 gencimize tablet hediye ediyoruz. Erkekler, 30-35, kızlar ise 25-30 civarında kursa katıldı” ifadelerini kullandı. Elpeze, “Bu gençler dindar yetiştirilirse, daha şuurlu olurlar” diye ekledi.

Kız öğrencilere Gülbahar Yel’in kurs verdiğini ifade eden Elpeze, tablet bilgisayarları alan iş adamı Abdullah Özdemir ile gençlere gömlek hediye eden Yeşiltepe Yardımlaşma Derneği’ne teşekkür etti.

Bu arada, Kur’an-ı Kerim kursunu başarıyla tamamlayan gençler ilahi söylerken, kursa katılan bazı gençler ise kursun faydalarından söz etti.
Kaynak: İHA