Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne 3. Derece Yoğun Bakım Servisi

MARDİN - Kızıltepe Devlet Hastanesi'nde 3. derece yoğun bakım servisi hizmete açıldı.

Mardin Valisi Ahmet Cengiz açılışta yaptığı konuşmada, Mardin'in sağlık alanında çok ciddi bir dönüşüm yaşadığını ifade ederek "Hastaneler tamamlandıktan sonra, Mardin sağlık hizmetleri açısından çok önemli bir noktaya gelecektir" dedi.

Cengiz, şunları söyledi.

"Her anlamda Mardin gelişmekte, sadece altyapı, bina, cihaz, laboratuvar, araç gereç yetmez. Hizmetleri her alanda üst seviyeye çıkaracağız. Mevcut personelimizin de işin içine sevgisini vererek, hizmetini sevgi ile yoğurarak çalışması, vatandaşlarımıza güler yüz göstermesi gerekir. Sadece tıbbi anlamda değil, gönül anlamında da sevgisini eklemesi verimliliği artıracaktır."

Kızıltepe'ye hayırlı olsun dileklerinde bulunan AK Parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ ise vatandaşa her zaman hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Açılışa İl Jandarma Komutanı Vural Erol, Kızıltepe Kaymakam Vekili Ahmet Demirci, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Cihan Nişancı, AK Parti İl Başkanı İbrahim Fide, Kızıltepe Devlet Hastanesi Baştabibi Aydın Cevheroğlu ve sivil toplum kuruluşları ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA