Bahçeli’den Ergenekon Hakimlerinin Açıklamalarına Tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ergenekon davasına bakan hakimlerin ‘Vicdanımız rahat’ açıklamalarına tepki göstererek, “Şimdi çıkmış iki tane hakim biz diyor vicdanen rahat içerisindeyiz diyor.Haydi oradan talimat üzerine mahkeme yürütüyorsunuz” dedi.

Bahçeli’den Ergenekon Hakimlerinin Açıklamalarına Tepki
Bahçeli, Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesine bağlı Tatarlı Belde Belediye Başkanı Cavit Akgün’ü ziyaret etti. Ziyaret sonrası belediye binasının balkonundan halka seslenen Bahçeli, ülkenin iyi yönetilmediğini iddia ederek, “Bakın Güneydoğu Anadolu’da özellikle bazı il ve ilçelerde vergiler başkaları tarafından toplanıyor. Yollar başkaları tarafından kesiliyor ve kontrolleri yapılıyor. Her gün emniyet güçlerine saldırılar artıyor. Ama şehitler gelmiyor diye bundan sevinerek Türkiye’yi huzura kavuşturduklarını iddia edenler, gelecekte nasıl bir iç kavganın olacağından habersiz şimdiden palavrayla ülke yönetmeye kalkıyor” dedi.

“HANGİ PARTİDEN OLURSAK OLALIM OLARAK BU ÜLKE HEPİMİZİNDİR”
‘Hangi partiden olursak olalım olarak bu ülke hepimizindir’ diyen Bahçeli, şöyle devam etti:

“Bunlara bir dur demek lazım, bu gidişata bir son vermek lazım. Hangi partiden olursak olalım olarak bu ülke hepimizindir. Bu ülkede bir kargaşa bir kargaşa olursa, bu ülkede bir iç çatışma olursa hepimiz bundan zarar görürüz. Gelecek nesillerimizin ne şekilde büyüyeceği çok şüpheli hale gelebilir. Bu kaygı ve endişe verici yoldan Türkiye’yi kurtarmak sizlerin elinizdedir. Sizin ise tek bir yolunuz var, milli iradenizi doğru kullanmaktır. Milli iradenin kullanım yeri de sandıktır. Öyleyse AKP’ye tokadın vurulacağı yerde sandık olmalıdır.”
Daha sonra Bahçeli, beldede bir dizi açılış gerçekleştirmek üzere belediyeden ayrıldı.
Kaynak: İHA