Alaplı İtafiye Amiri Kaçar ve Peronele Hizmet Teşekkürü

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde 30. uncu hizmet yılını dolduran Alaplı Belediyesi İtfaiye Amiri Muzaffer Kaçar’a teşekkür plaketi takdim edildi.

Alaplı İtafiye Amiri Kaçar ve Peronele Hizmet Teşekkürü
Alaplı ilçesi Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde 30. uncu hizmet yılını dolduran Alaplı Belediyesi İtfaiye Amiri Muzaffer Kaçar’a Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın tarafından teşekkür plaketi takdim edilirken, itafiye personelinde teşekkür belgesi verildi.

Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın, yöneticilerin beraber çalıştığı insanların değerini bilmesi ve ödüllendirmesi gerektiğini belirterek, “Biz Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü olarak bölgemizde birçok çalışma yapmaktayız. Bu yaptığımız çalışmalarımızı tabi ki itfaiye amirimiz, personelimiz ile birlikte yapıyoruz. Benim bu konuda her zamanki düşüncem burada yöneticiler bu koltuklarda oturan insanların beraber çalıştığı insanların değerini bilmesi gerekir. Onların motivasyonunu en üst düzeyde tutması gerekir. Onları da bu çalışmalarından dolayı ödüllendirmesi gerekmektedir. Çünkü biz bir ekibimiz ve bu ekip ve aileyle birlikte çalışıyoruz. Bu nedenle bizde çalışan arkadaşlarımızı itfaiyedeki başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür belgeleriyle ödüllendirdik. Buda bizim motivasyonumuzu arttırdığını düşünüyorum. Ayrıca itfaiyemizde 30 yıldır hizmet veren İtfaiye Amirimiz Muzaffer Kaçar’a 30. uncu hizmet yılı dolayısıyla da teşekkür plaket takdim ettik. Kendisi bu plaketi fazlasıyla hak etmiştir” dedi.

Alaplı Belediyesi İtfaiye Amiri Muzaffer Kaçar da,“ Öncelikle Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürümüz Sinan Taşkın’a teşekkür ediyorum. Bu meslek kutsal bir meslek bizde baba mesleği olarak devam ediyor. 30 yıldır İtfaiyesinde görev yapıyorum. Bu görevimi başarılı ile yürüttüğüme inanıyorum. Müdürümüzün ve arkadaşlarımızın bana verdiği plaket çok anlamlı hepsine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından itfaiye personeline teşekkür belgeleri takdim edildi.
Kaynak: İHA