AHİKA Tanıtım Toplantılarını Sürdürüyor

Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) tarafından düzenlenen 2013 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Programı ve 2013 Yılı Teknik Destek Programı Tanıtım Toplantıları başladı.

AHİKA Tanıtım Toplantılarını Sürdürüyor
Ahiler Kalkınma Ajansı’nın 2013 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Programını 24 Haziran 2013 tarihinde, 2013 Yılı Teknik Destek Programını ise 1 Temmuz 2013 tarihinde ilan etmiş ve ilgili programların ayrıntılarını potansiyel başvuru sahiplerine anlatmak amacıyla 5 ilde tanıtım toplantıları yapacağını geçen hafta kamuoyuna duyurmuştu.

Program ilanlarını takiben; şeffaflık, eşit muamele, tam rekabet koşullarının sağlanması ve potansiyel başvuru sahiplerinin söz konusu programlar ile ilgili olarak bilgilendirilmeleri için Aksaray, Kırıkkale, Nevşehir ve Niğde illerinde planlanan ve ilki Kırşehir’de yapılan tanıtım toplantıları Aksaray’da devam etti.

Aksaray Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantı, Aksaray Valisi adına Vali Yardımcısı Kubilay Ant, Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mehmet Fatih Yıldız ve Ajans personeli ile kamu kurumlarından yöneticilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mehmet Fatih Yıldız ve Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta’nın açılış konuşmalarının ardından sunumlara geçildi.

AHİKA Program Yönetim Birimi Başkanı Ramazan Özdemir’in Doğrudan Faaliyet Desteği sunumunun ardından Program Yönetim Birimi Uzmanı Mustafa Çelebi Teknik Destek Programın ayrıntılarını katılımcılara anlattı. Toplantı, sunumların ardından katılımcılardan gelen soruların yanıtlanmasıyla sona erdi.

Toplantılar hafta boyunca sırasıyla Kırıkkale, Niğde ve Nevşehir illerinde devam edecek.
Kaynak: İHA