Afyonkarahisar İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü Kpss Mesaisi Yapacak

Afyonkarahisar İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü İsmail Hakkı Ulu, hafta sonu gerçekleştirilecek olan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) nedeniyle Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü'nün, cumartesi ve pazar günü de hizmet vereceğini söyledi.

ÖSYM Başkanlığı'nın, sınava girecek adayların, fotoğraflı ve onaylı özel kimlik belgeleri olan nüfus cüzdanı, pasaport, askeri kimlik belgelerini yanlarında bulundurmaları, nüfus cüzdanında T.C kimlik numarası, soğuk damga veya fotoğraf bulunmayan adayların sınava alınmayacağı yönündeki açıklamasını hatırlatan Ulu, bu amaçla hafta sonu da mesai yapacaklarını söyledi.

Afyonkarahisar İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü İsmail Hakkı Ulu, konu hakkında yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Nüfus cüzdanını sınavdan bir gün önce veya sınav günü kaybeden ve yeniden çıkartmak isteyen adayların sınavın yapılacağı 6 Temmuz 2013 Cumartesi günü saat 08.00-16.00, 7 Temmuz 2013 Pazar günü saat 08.00-12.00 saatleri arasında 2013 KPSS Sınav Belgesi ile birlikte Afyonkarahisar Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir. ÖSYM Başkanlığınca kentimizde sınav merkezi olarak merkez ilçe belirlenmiş olması nedeni ile sınavın yapılacağı 6 ve 7 Temmuz tarihleri arasında Temmuz sadece Afyonkarahisar Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü'nün açık tutulacak. İlimize bağlı diğer 17 ilçe sınav merkezi olmaması nedeniyle ilçe nüfus müdürlükleri kapalı olacaktır.”
Kaynak: İHA