Vali Öztürk Çalışma Ziyaretlerine Devam Ediyor

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk çalışma ziyaretleri kapsamında Liman Başkanlığı, Batı Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü, Serbest Bölge Müdürlüğü ve Antalya Serbest Bölge İşletmeciliği A.Ş. (ASBAŞ) ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Vali Öztürk Çalışma Ziyaretlerine Devam Ediyor

Liman Başkanlığı ile başlayan ziyarette Vali Sebahattin Öztürk’ü Vali Yardımcısı Mehmet Yavuz Liman Başkanı ve yardımcısı karşıladı. Liman Başkanı Murat Müftüoğlu makamında sunum yaparak, Vali Öztürk’e brifing verdi.

Liman Başkanlığından Batı Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü’ne geçen Vali Öztürk’e Bölge Müdürü Ragibe Çoşkun tarafından makamında brifing verildi.

Buradan ayrılarak Serbest Bölge Müdürlüğüne geçen Vali Öztürk’e Serbest Bölge Müdürü Serpil Kaçaroğlu tarafından makamında brifing verildi.

Daha sonra ASBAŞ’a geçen Vali Öztürk’ü ASBAŞ Genel Müdürü Zeki Gürses karşıladı. Zeki Gürses tarafından verilen brifingin ardından Vali Sebahattin Öztürk başkanlığında ilk ASBAŞ Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı.

Toplantının ardından Vali Sebahattin Öztürk serbest bölgede bulunan yat imalatı ve tıbbi malzeme üretimi yapan firmalarda inceleme ziyaretlerinde bulundu.
Kaynak: İHA