Malazgirt Jandarma Komutanına Veda Yemeği

Muş’un Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Rüştü Şen için veda yemeği düzenlendi.

Malazgirt Jandarma Komutanına Veda Yemeği
İlçe Kaymakamlığı tarafında organize edilen iftar yemeğine Kaymakam Muhammed Gürbüz, Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Emre Tuncer, İlçe Emniyet Müdürü Adnan Yenici, Jandarma Komutanı Arslan Kulaksız, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, köy ve merkez muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yemeğin ardından konuşan Kaymakam Muhammed Gürbüz, veda yemeğine katılanlara teşekkür etti. Gürbüz, “İlçe Jandarma Komutanımızla 2 yıl aynı çalışma ortamında bulunduk. Bu süre içerisinde kendisi Anadolu’nun bağrında gelmiş bir Yörük’tür. İlçede birlikte görev yaptığımız sürede halkımızla vatandaşımızla kamu kurum ve kuruluşlarıyla çok güzel bir iletişim kurduk. Tüm ekibiyle güzel hizmetler etmiştir. Malazgirt’e salt kanun, mevzuatçı bir yaklaşım sergilememiştir. Halkın özgürlükleri hep gözletildi. Devlet, vatandaşlar için vardır. Vatanseverlikte vatandaşları sevmekle başlar. Vatandaşını çok seven bir jandarma teşkilatı gördük burada, vatandaşını hep kollayan bir jandarma komutanıyla çalıştık. Komutanımız güzel bir hizmet sunmuş ve halk tarafından ne kadar sevildiğini görmüştür. Vermiş olduğu hizmet, göstermiş olduğu samimi ve içten davranışlardan dolayı yeni görev yerinde başarılar diliyorum” dedi.

Yüzbaşı Rüştü Şen ise, göreve başladığı gün endişeleri olduğunu belirterek, “Ben buraya gelirken açıkçası endişelerle geldim. Ama mutluyum. Çünkü Malazgirt gibi tarihi bir ilçede görev yapmak benim için büyük bir şanstı. Burada çok mutlu oldum, sizleri tanıdım, dostlar edindim. Önemli olan bulunduğumuz yerde görev yapmanın yanında, sadece bu görevle yetinmeyip, kurumlarla ve vatandaşlarla her konuda birlik ve beraberlik içinde hareket etmektir” ifadelerini kullandı.

İlçe Kaymakamı Gürbüz, Şen’e hizmetlerinden ötürü teşekkür belgesi verdi.
Kaynak: İHA