MHP’li Yalçın, Demiryolu İşçilerinin Sorunlarını Meclise Taşıyacak

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Semih Yalçın, demiryolu çalışanlarının sorunlarını dinledi.

MHP’li Yalçın, Demiryolu İşçilerinin Sorunlarını Meclise Taşıyacak
Yalçın, işçilerin sorunlarını meclise taşıyacağını, konuyla ilgili olarak soru önergesi vereceğini söyledi.

Kars’ta demiryolu hattı yenileme çalışmaları için bulunan Türkiye genelinde 2 bin 500, Kars’ta 75 kişi olarak çalıştıklarını belirten demiryolu işçileri, kadro istediklerini, hiçbir güvencelerinin olmadığını ve mağdur olduklarını kaydederek Yalçın’dan destek istediler.

İşçileri dinleyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, “Sizin bu mağduriyetinizi ve bizim son çıkarttığımız torba yasadan istifa edememenizin getirdiği sıkıntıyı Ankara’da mecliste sizin adınıza, gerek mecliste ve gerek diğer ortamlarda dile getireceğiz. Mağduriyetin önlenmesi adına da iktidara bazı taleplerde bulunalım. Parti olarak, bir siyasi parti olarak bunların hepsini size söz veriyorum. Gider gitmez soru önergesiyle yazılı sözlü soru önergesiyle gerekirse bize sağlanan diğer imkânlarla bu dediğim hususların hepsini iktidara duyuracağım. Meclis çatı altında duyurulmuş olması inşallah etkili olur” dedi.

MHP Genel Başkanı Yalçın ile İl Başkanı Yaver Özcan, daha sonra bir süre partililerle sohbet ettiler. Yalçın, geceyi Kars’ta geçirecek.
Kaynak: İHA