Kavak'ta Ak Parti İlçe Teşkilatından İftar

SAMSUN - AK Parti Kavak İlçe Teşkilatı tarafından Yaşar Doğu Mahallesi'ndeki Melik Gökçek Parkı'nda iftar yemeği verildi.

İftara, AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Üzeyir Başkaya, KADEF Genel Başkanı Dr.Yılmaz Karagöz ile partililer ve vatandaşlar katıldı.

AK Parti Samsun Milletvekili Kılıç, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Köktaş, iftar öncesi vatandaşlarla sohbet ederek, sorunları dinledi, çocukları sevdi ve iftar vakti yaklaşınca birlikte yemek dağıttı.

AK Parti Kavak İlçe Başkanı Başkaya, iftarın ardından yaptığı konuşmada katılanlara teşekkür etti.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da iftarı düzenleyenlere teşekkür ederek birlik ve beraberliğin önemine değindi.

AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, "Allah, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Çünkü burada hep beraber sofrada oturup, beraberce paylaştığımız bu lokmalar, birlik ve beraberliğimizin nişanesidir. Şunu unutmayınız ki sizden aldığımız emaneti yere düşürmeyeceğiz" dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş da Kavak halkından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları söyledi;

"Biz bu yola çıktığımız andan itibaren Kavaklısıyla, Havzalısıyla, Ladiklisiyle, Vezirköprülüsüyle kısacası Samsunlusuyla beraber her geçen gün saflarımızı sıklaştırarak, kalabalıklarımızı artırarak, hedefe doğru yürümeye devam ediyoruz. Bu akşamki iftar gösterdi ki Kavaklı hemşehrilerimiz, kurulduğu andan itibaren bizi bir an olsun yalnız bırakmadılar. Ne zaman kapılarını çaldıysak bize gönül kapılarını açtılar. Recep Tayyip Erdoğan'la ülkemizin önünü açmaya, ülkemizin aydınlık yarınlarına çıkmaya katkı sağladınız. Bundan dolayı hepinize teşekkür ederim."

Kaynak: AA