Asiad Üyeleri Gazetecilerle İftarda Buluştu

İçel Akdeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) Başkanı Emin Rıdvan Oğuz, ülkenin ekonomideki istikrarı sayesinde yakaladığı üreten ve büyüyen yapısının devamı için iş adamları olarak ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi.

Asiad Üyeleri Gazetecilerle İftarda Buluştu
ASİAD yönetimi, İçel'de görev yapan gazetecilerle iftarda buluştu. Dernek binasındaki programda konuşan ASİAD Başkanı Oğuz, ülkenin ekonomik istikrar sonrası üreten ve büyüyen yapısının devamı için çalıştıklarını vurguladı. İçel'i de ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda daha iyi noktalara taşıyabilmek için uğraştıklarını kaydeden Oğuz, global ekonomide meydana gelen değişikliklerin ülke pazarlarını etkilediğine söyledi.

Bu nedenle yurt dışı girişimlerine ağırlık verdiklerini anlatan Oğuz, "Bu amaçla bizler de yurt dışı ticaret ve yatırım heyeti programlarına hız verirken, hedef ülkelerle ülkemiz adına başarılı işbirliklerine de imza atıyoruz. Yakın zamanda gerçekleştirdiğimiz Kolombiya-Panama yatırım ve ticaret görüşmelerinde başarılı ticari iş birliklerine imza atıldı. 16-21 temmuz tarihlerinde Angola'ya, 26 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında Mozambik'de fuar organizasyonlarımız olacak" dedi.

İstikrarın vermiş olduğu güvenle hareket eden bir ekonomiye sahip olunduğunu dile getiren Oğuz, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Oğuz, kendilerinin de İçel'de faaliyet gösteren işadamları olarak, ellerindeki potansiyeli daha verimli kullanacaklarını sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA