Niksar'da "5. Ramazan Sokağı Etkinlikleri"

TOKAT - Niksar Belediyesi Kültür Topluluğu tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen "Ramazan Sokağı Etkinlikleri" kapsamında çeşitli gösteriler sunuldu.

Teravih namazının ardından Çilhane Meydanı'na kurulan sahnede gerçekleştirilen ve yaklaşık iki saat süren etkinliklerde, sandalye kapma yarışması, sihirbazlık ve kukla gösterisi izleyenlerin ilgisini çekti.

Niksar Belediye Başkanı Duran Yadigar, etkinliğin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, organizasyonun ilçe gençliği tarafından gerçekleştirildiğini belirtti.

Etkinliklerin ikinci günündeki gösterilere vatandaşların ve çocukların çok yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Yadigar, "Tribünlerimiz dolup taştı. Çok yoğun ilgi var. Ramazan sokağında ilerleyen günlerde tiyatro, musiki, sema, ilahi ve konserlerle yoğun bir program olacak" dedi.

Sahnede çocuklara da yer verdiklerini aktaran Yadigar, 20'ye yakın çocuk ve gencin etkinliklerde görev almak üzere başvurduğunu söyledi.

Yadigar, bu tür etkinliklerin gençleri ve çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmada önemli katkı sağladığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA