Hacılar Kültür Evi Projesinin Temeli Atıldı

KAYSERİ - Erciyes'in turizme kazandırılması projesi ile birlikte değer kazanan Hacılar ilçesinde yeni bir yatırımın daha temeli atıldı.

Yeni Mahalle Kayseri Caddesi üzerinde 1 milyon 850 bin liraya mal olacak Hacılar Kültür Evi projesinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Kültür Evi Projesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, Kasım ayının sonuna doğru tamamlanacağını söyledi.

Herdem, "Hacılar Kültür Evi inşaatımızın temelini atıyoruz. Kültür Evi projemizde 400 kişilik tiyatro salonu, kütüphanesi, internet evi, fitnees salonu, okuma salonları, fuaye sergi alanları yer alacak. İki katlı ve tamamı 1900 metrekare üzerine inşa ediliyor. Projemiz 1 milyon 850 bin TL'ye mal olacak. Kültür Evi inşaatımız tamamlandıktan sonra Hacılar'da sosyal ve kültürel boşluk giderilecek. Bu projemiz Kültür Bakanlığı'nın görüşleri doğrultusunda oluşturuldu. Hacılar'da tüm kültürel ve sosyal boşluğu dolduracak bir proje olacak. Bu yatırımın ilçemize ve ilçe halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

Hacılar Kültür Evi Projesi, Kasım ayının sonuna doğru tamamlanacak.

Kaynak: AA