Farklı Meslekten Kişiler Bir Araya Gelerek Şiir Okudu

Ordu’da bir lisenin organizasyonuyla bir araya gelen kantinci, memur, asker, öğrenci ve öğretmenler okudukları şiirlerle izleyenlerden büyük alkış aldı.

Farklı Meslekten Kişiler Bir Araya Gelerek Şiir Okudu
Kabadüz Lisesi'nin “Bir Bahar Esintisi” adını verdiği ve farklı meslekten kişilerin şiirlerini okuduğu şiir şöleni, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Kabadüz Lisesi Okul Müdürü Oktay Şener, “Bir Bahar Esintisi” şiir şölenini farklı bir formatla hazırladıklarını söyledi.

Öğrencilerle birlikte farklı meslekten kişilere de şiir okuma fırsatı verdiklerini belirten Müdür Şener, “Şiir şölenimizde kantinci, memur, asker, öğrenci ve öğretmenler kendilerinin belirlediği şiirlerini okudular. Farklı olan programımız izleyicilerce tam puan aldı” dedi.

Şiir okuyan Kabadüz İlçe Jandarmada görevli Bş. Çvş. Abdullah İncil, “Kabadüz Lisesi'nin organizasyon gerçekleşen şiir dinletisi çok güzel geçti. Katılımın yüksek olduğu günde bu tür etkinliklerin tanışıp kaynaşma yanında birlik ve beraberliğin sağlanmasında önemli olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

Okul kantincisi Nuray Arslan ise, “En son ilkokul yıllarında şiir okumuştum. Bugün bana verilen fırsatla yıllar sonra şiir okuma imkanı buldum. Çok mutluyum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA