Muş Valisi Büyükersoy'un Ziyaretleri

Muş - Valiler kararnamesiyle Muş'a atanan Vali Vedat Büyükersoy, vatandaşlarla iç içe olacaklarını, kentin kalkınması ve gelişmesi için çaba göstereceklerini söyledi.

Malazgirt ve Bulanık ilçelerine giderken Korkut'un Karakale beldesi yakınlarında hayvanlarını otlatan Ramazan Çelik adlı çobanı gören Büyükersoy, makam aracını durdurarak eşi ve kızıyla, çobanla bir süre sohbet etti.

Çoban Çelik'in sorunlarını dinleyen Büyükersoy, "Muş'a yeni atandım ve şehri geziyorum. Sizi görünce sohbet etmek istedim. Kapımız her zaman size açık. Bir sorun ve sıkıntınız olursa, bize ulaşabilirsiniz. Muş'ta vatandaşla iç içe olacağız. Kentin kalkınması ve gelişmesi için çaba göstereceğiz" dedi.

Çelik ise Vali Büyükersoy ile tanışmaktan duyduğunu memnuniyeti dile getirerek, "Valiyi görünce çok şaşırdım. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. Allah hayırlı etsin. Muş'a yararlı hizmetler yapmanızı bekliyoruz. Ayrıca barışa herkesin destek olmasını istiyoruz. Memleketimizde huzur olmasını ve herkesin barış içinde yaşamasını istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA