Gso'ya "hayırlı Olsun" Ziyaretleri

Gaziantep - Gaziantep Sanayi Odasındaki seçimlerin ardından göreve gelen yeni yönetime, hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

GSO'dan yapılan açıklamaya göre, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, odayı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ve yeni yönetimi kutladı.

Ziyarette konuşan Öztekin, GSO'nun bundan önceki dönemde de başarılı projelere imza attığını belirterek, "Yeni yönetiminiz hayırlı ve uğurlu olsun. Size ve ekibinize yürekten başarılar diliyorum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Oğuzeli Belediyesi olarak çalışmalarınızda her zaman üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız" değerlendirmelerinde bulundu.

Konukoğlu da görevi bir bayrak yarışı olarak gördüklerini ve alınan yerden daha ileri noktalara taşımayı hedeflediklerini vurguladı.

-HÜRSİAD yönetiminin ziyareti

Hür Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İlker Hasırcı, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukloğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Hasırcı, birlik beraberlik içinde hareket etmenin şehrin başarısını etkilediğine işaret ederek, şehrin üretim başarısının ihracat rakamlarına yansıdığını kaydetti.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu da Gaziantep ve Türkiye için çalışmaya, hizmet üretmeye devam edeceklerini kaydetti.

-MÜSİAD'ın ziyareti

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Gaziantep Şube Başkanı Kurt Ali Kılçık da GSO yönetime başarılar diledi.

Kılçık, GSO tarihinde ilk kez kadınların yönetimde yer aldığını anımsatttı.

Konukoğlu da 1989'da kurulan oda tarihinde ilk kez 3 kadının meclise girdiğini belirterek, "Yeni arkadaşlarımızla çalışmalarımıza var gücümüzle devam edeceğiz. Şehrimizin sanayisinin önünü daha da açmak için gayret edeceğiz. Bu şehir ve bu ülke için çalışan, hizmet üreten, istihdam sağlayan herkese çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA