Ford Tuzcular Otomotiv 8. Geleneksel Resim Yarışması

EDİRNE - Ford Tuzcular Otomotiv tarafından düzenlenen 8. Geleneksel Resim Yarışması'nda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Ford Tuzcular Otomotiv Genel Müdürü Ertuna Bilgiç, Tuzcular Otomotiv'in plazasında düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmada, 2006'dan bu yana düzenledikleri resim yarışmasının her geçen yıl daha fazla ilgi gördüğünü söyledi.

Yarışmaya katılan gençlerin yeteneklerini görmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Bilgiç, "Gençlerin içindeki enerjinin, yaratıcılığın ve hayal gücünün ne kadar kuvvetli olduğunu fark etmelerinin çok önemli olduğuna inanıyoruz. Bizim bu yarışmayı düzenlememizdeki ana gayelerimizden biri de gençlerin yeteneklerini keşfedip, kendilerini geliştirerek aralarından sanatçıların çıkmasını sağlamaktır" dedi.

Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne'den 750 öğrencinin katıldığı "Hayatın Mucizeleri" konulu resim yarışmasında 1. Özel Grup'ta Onur Çaktı, 2. Özel Grup'ta Ebru Demir, 1. Grup'ta Yusuf Arda, 2. Grup'ta Dilay Şimşek, 3. Grup'ta Elif Yavaş birinci oldu.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri, Bilgiç ile Edirne Milli Eğitim Şube Müdürleri Ercan Aras ve Murat Ulaşdır tarafından verildi.

Kaynak: AA