Ströer Kentvizyon İle Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri Erzurum’da Son Buldu

Ströer Kentvizyon, Marketing Türkiye’nin Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri adı altında çeşitli kentlerde verdiği eğitim konferanslarına ana sponsor oldu.

Ströer Kentvizyon İle Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri Erzurum’da Son Buldu
Ströer Kentvizyon, ‘Markalar açıkhavada büyür’ ilkesinden yola çıkarak, ajans ve reklam verenlerle bir araya geldi ve markalaşma yolunda açıkhava mecrasının öneminden bahsetti.
Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri’nde açıkhavayı ve önemini anlatmak üzere söz alan ARVAK Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Tezcan, Anadolu’da tüketiciye ulaşmanın en etkili yollarından biri olan açıkhavanın yereldeki etkisini ve markalaşma sürecinde açıkhavanın gücünü katılımcılarla paylaştı.

Ströer Kentvizyon Doğu Anadolu ve Karadeniz Bölge Müdürü Sabit Kayhan ve Erzurum Şube Müdürü Işıl Altun, güçlü markaların tutunması, genç markaların da büyümesi ve Anadolu’da sesini duyurmasını sağlamak için yerel mecralar içinde açıkhava reklamcılığının önemine değindi.

Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni ve Marketing Management Institute Türkiye Başkanı Günseli Özen Ocakoğlu’nun açılış konuşmasıyla başlayan 2013 Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri Programında Marka Danışmanı Yunus Baran, Yüz Yıllık Markalar Derneği Genel Sekreteri Asude Alkaylı, Local Time Genel Müdürü Arzu Küfündür, Pepsi Co. Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü Didem Şinik, Unilever Zincir Mağazalar Batı Bölge Geliştirme Müdürü Rıza Güllüoğlu ve Project House Marka Yönetimi Direktörü Burçak Arzova gibi uzman marka danışmanları tarafından bir günlük eğitimde kendi sektörlerine yönelik markalaşma deneyimlerini paylaştılar.

Mart 2013’te Gaziantep’te başlayan Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri, Bursa, İzmir ve Ankara’nın ardından Erzurum’da gerçekleştirilen konferansla son buldu.

Ströer Kentvizyon bugüne kadar gerçekleştirilen Marketing Türkiye Anadolu Mektep Eğitimlerini destekleyerek işletmelere markalaşma sürecinde rehberlik etmeyi, büyüyen markaların pazarlama ve iletişim kampanyalarında en etkili mecra olan açık havaya dikkat çekmeyi hedefliyor.
Kaynak: İHA