Sorgun Belediye Başkanı Şimşek Şampiyon Tekvandocuları Ödüllendirdi

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, katıldıkları şampiyonlarda madalya kazanan sporcuları ödüllendirdi.

Sorgun Belediye Başkanı Şimşek Şampiyon Tekvandocuları Ödüllendirdi
Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Konya’da yapılan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda, Denizli’de yapılan Liseler Arası Gençler Türkiye Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Zeynep Yeter Altan ve Nurullah Cankurtaran ile 27 Nisan tarihinde Marmaris’te yapılan Gençler Türkiye Şampiyonası’nda üçüncü olarak bronz madalya kazanan Abdüsselam Çetin’i ödüllendirdi.

Belediye Başkanı Şimşek’in makamında gerçekleştirilen ödül törenine Kaymakam Levent Kılıç ile Sorgun Belediyespor Tekvando Antrenörü Ahmet Turan Dinçer katıldı.

Şampiyonlara birer tablet bilgisayar hediye eden Belediye Başkanı Şimşek, Sorgun Belediyesporlu tekvandocuların son yıllarda katıldıkları tüm turnuvalarda başarılı sonuçlar aldıklarını, bu sonuçların onlara Türkiye şampiyonluğu getireceğini tahmin ettiğini, bu tahmininde de yanılmadığını söyledi.

Gerek yıldızlarda, gerek gençlerde elde edilen bu başarıların tesadüf olmadığını ifade eden Şimşek, “Sporcularımız çok çalışmanın karşılığını aldılar. Kendilerini tebrik ediyor ve bu sporcularımızdan daha büyük başarılar bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA