Ödemiş’in Proje Üreten Öğrencileri Ödüllerini Aldılar

Eğitim-öğretim yılı içinde gerçekleştirilen bilimsel projelerle çeşitli yarışmalarda derece alan Ödemiş Ticaret Odası (ÖTO) Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri, İzmir’de düzenlenen törenle ödüllerini aldılar.

Ödemiş’in Proje Üreten Öğrencileri Ödüllerini Aldılar
Okul müdürü İlhan Koca ve projelerin danışman öğretmeni Zerrin Güngör, proje sahibi öğrencilerle birlikte Swissotel Büyük Efes Izmir Hotel’de yapılan ödül törenine katıldılar.
Proje danışman öğretmeni Zerrin Güngör, İzmir il birinciliği ve ikinciliği ödüllerini almaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, “Ödüllerine İzmir Milli Eğitim Müdürü Sayın Vefa Bardakçı’dan alan öğrenciler çok heyecanlıydı. Bu güne kadar uzun bir süreci içeren çalışmalar yürüten tüm proje grubu öğrencilerimi öncelikle kutlamak istiyorum. Her bir proje grubu öğrencilerim bir birine destek olarak okul bilincinin gelişmesine ve paylaşım duygusunun gelişerek zamanı verimli kullanabilmenin harika ürünlerini bizlere gösterdiler. Bu sebeple ödül alsınlar ya da almasınlar her bir öğrencim çok şey kazandılar. Emeklerine ve yüreklerine sağlık” dedi.

Proje hazırlayan öğrencilerden Elif Aynalı da, “Ödül alan bu iki proje toplumsal farkındalık yaratabilme amacıyla hazırlanmış çok güzel projelerdir. Bizler bu projelerin bu aşamada kalmasını istemiyoruz. Bu projelerimizin ikinci aşamada daha çok alan üzerinde çalışmalara yer verileceği bir boyut kazanmasını istiyoruz. Bu amaçla da Eylül ayı içerisinde gerçekleştirmeyi planladığımız çeşitli panelleri gerçekleştirebilmek amacıyla şimdiden çalışmalara başladık. Projelerimizin bundan sonraki aşamalarında da güzel kazanımlar elde etmeyi umuyoruz. Bu çalışmalarda bize en büyük desteği veren Sayın Okul Müdürümüz İlhan Koca’ya katkılarından ötürü teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Proje hazırlayan öğrencilerinden Tuğçe Taşkıran ve Deniz Hoşdemir de, yarışmayı düzenleyen KALDER ve İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile kendilerine sponsor olan şirket ve kuruluşlara teşekkür etti.
Kaynak: İHA