GÜ İletişim Fakültesinde Mezuniyet Töreni

ANKARA - Gazi üniversitesi İletişim Fakültesinden bu yıl 240 öğrenci mezun oldu.

GÜ İletişim Fakültesi Dekanı Zaki Avşar, Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, bu yıl 240 öğrencinin mezun olduğunu ifade etti.

Üniversite sonrasında en önemli konunun iş bulma olduğunu vurgulayan Avşar, "Bu mevsimde rengarenk kuşlar, her üniversiteden uçuyor. Mezunlar arasında rekabet çok fazla. Sevgili aileler çocuklarınıza 'hani iş' demeyeceksiniz. Onlara bir yıl süre tanıyın, başvuruları takip etsin, şirketlere özgeçmişlerini bıraksınlar. İlk yıldan sizler de tahammülsüzlük göstermeyin arkadaşlar. Benim mavi kuşlarım, yuvadan uçuyorsunuz, güle güle gidin. Sizleri hayat boyu şen, şakrak ve başarılı görmek istiyorum" dedi.

Avşar, öğrenciliğin diplomayla neticelenmediğinin altını çizdi ve insanın yaşadığı sürece öğrenmeye açık olması gerektiğini belirtti.

Törende fakültenin farklı bölümlerinde dereceye giren öğrenciler plaketle onurlandırıldı.

Bu arada, GÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Türk de üniversite eğitimini 3 yılda bitiren İletişim Fatültesi Halkla İlişkiler Bölümü mezunu Mehmet Şanda'yı tebrik ederek, başarısının hayat boyu sürmesi temennisinde bulundu.

Öğrencilerin ailelerinin de katıldığı tören, mezuniyet yemini ve keplerin havaya fırlatılmasıyla sona erdi.

Kaynak: AA